Affiliate netværk

For at tjene penge på at lave affiliate marketing, skal du blive partner hos et affiliate netværk. Et affiliate netværk skaber kontakten mellem dig og annoncører, så du kan tjene penge på at linke til disse annoncørenes produkter.

Her har vi set nærmere på alle de affiliate netværk vi sammenligner affiliate kampagner fra her på siden + et par ekstra danske affiliate netværk, vi snart får tilføjet til vores overblik over affiliate kampagner.

Oversigt over danske affiliate netværk

Der har været flere sager med affiliate netværk der ikke har udbetalt penge til tiden og har været svære at kommer i kontakt med, derfor er det vigtigt at du vælger at bruge et affiliate netværk der er til at stole på, udbetaler til tiden og svare på dine henvendelser.

Herunder har vi lavet en liste over de bedste affiliate netværk, som vi selv kender og har arbejdet med i flere år. Vi har også skrevet en længere anmeldelse er hvert enkelt netværk, hvis du vil vide mere.

NetværkKampagnerUdbetalingAnmeldelseTilmeld
Partner-ads affiliate netværk logo580+min. 150 kr. (d. 1. hver måned)

★★★★★

Bliv partner
Adtraction affiliate netværk logo70+min. 100 kr. (d. 10 hver måned)

★★★★★

Bliv partner
Adservice affiliate netværk logo420+min. 1.000 kr. (d. 15. hver måned)

★★★★★

Bliv partner
Digital Advisor affiliate netværk logo220+min. 1.000 kr. (d. 15. hver måned)

★★★★★

Bliv partner
Euroads affiliate netværk logo110+intet min. (d. 15. hver måned)

★★★★☆

Bliv partner
Webgains affiliate netværk logomin. 200 kr. (d. 15. hver måned)

★★★★☆

Bliv partner
Tradedoubler affiliate netværk logo100+intet min. (d. 20. hver måned)

★★★☆☆

Bliv partner

Hvad er et affiliate netværk?

Hvis du er ny i gamet, så sidder du måske lige nu og tænker hvad er et affiliate netværk egentlig?

Et affiliate netværk er et mellemled der formidler kontakt mellem annoncører (virksomheder der gerne vil sælge noget) og affiliate partnere (hjemmesideejere der gerne vil tjene penge på den trafik de har).

Formålet med at formidle denne kontakt er at skabe mere omsætning for annoncørerne og give partnerne mulighed for at tjene penge på at vise reklamer for de besøgende partneren har på sin hjemmeside.

Affiliate netværket sørger som tredje parten for at der ikke er nogen der bliver snydt. De tracker alle klik og leads/salg du skabe som partner til annoncøren. Derefter fakturerer affiliate netværket annoncøren og udbetaler den aftalte kommision til dig.

Fordelen for annoncørerne er:

 • At de får flere kunder, leads, besøgende, salg eller hvad end det nu er de ønsker og dermed en meromsætning.
 • De får adgang til teknologien der tracker kliks og konverteringer.
 • De får formentlig en masse nye sælgere i form af affiliate partnere (dig), som er meget dygtige til at skabe leads/salg.

Fordelen for affiliate partnerne er:

 • At du slipper for at lave dine egne affiliate aftaler med virksomheder og webshops.
 • Du får adgang til et helt katalog af annoncører du kan vælge at linke til fra dit website.
 • Det kan være at et affiliate netværk havde en annoncør der virkelig er relevant at promovere på dit website, men du vidste bare ikke at du kunne tjene penge på det.

Hvilket affiliate netværk skal jeg vælge?

Nu har vi lavet en liste herover med en masse danske affiliate netværk som vi vurdere som nogle af de bedste. Men hvilket affiliate netværk skal du egentlig vælge?

Vi anbefaler selvfølgelig at du vælger dem vi har vurderet som de bedste i oversigten herover. Du kan også klikke videre og læse anmeldelserne til hvert enkelt netværk, på den måde får du et bedre indtryk af hvad hvert enkelt netværk kan tilbyde dig.

Sidst men ikke mindst anbefaler vi selvfølgelig at du bruger os til at finde ud af hvilket affiliate netværk du skal vælge. Du kan nemlig fra forsiden af søge efter specifikke annoncører, som du ved kunne være relevante på dit affiliate site og se hvilket netværk de har en kampagne hos.

Andre affiliate netværk

Har du ikke fundet et affiliate netværk du kunne bruge i tabellen herover, så vil jeg lige hurtigt nævne et par andre danske affiliate netværk der findes. Det skal dog nævnes at vi ikke selv har testet dem eller arbejdet med dem før.

Der kan nævnes følgende andre affiliate netværk (som måske er noget værd):

 • Netbooster
 • Smartresponse
 • Salestring
 • Adrecord
 • Tradetracker
 • Awin (sammenslutning af Affiliate Window og Zanox)

Udenlandske affiliate netværk

Det kan også at dit spørgsmål lyder på hvilet affiliate netværk du skal vælge hvis du har et affiliate site på et andet sprog. Det kunne fx være svensk, norsk eller engelsk. Uanset hvad så er der også massere af udenlandske affiliate netværk og i mange lande er affiliate marketing langt større end i Danmark.

Svenske affiliate netværk

Vi har lavet en side kun dedikeret til svenske affiliate netværk, da vi selv har arbejdet med affiliate marketing i sverige og ved en del om det. Samtidig er det et godt marked at starte på, hvis man har et succesfuldt dansk affiliate site som man ønsker at få oversat.

Vi anbefaler at du starter med Adservice eller Adtraction, hvis du gerne vil i gang på det svenske marked.

Norske affiliate netværk

Vi har ligeledes lavet en side med en oversigt over affiliate netværk med norske affiliate kampagner. Det er ikke et markedet vi selv har arbejdet på, men det skal ikke holde os fra at hjælpe dig igang med det.

Vi anbefaler at du starter med Adservice hvis du gerne vil i gang på det norske marked.

Internationale affiliate netværk

Sidst med ikke mindst har vi også lavet en liste over nogle af de største affiliate netværk i verden. De har kontakt til annoncører i mange lande og de fleste af kampagnerne kan bruges på engelsksproget sider.

Vi anbefaler at du starter med Awin eller CJ affiliate netværk hvis du gerne vil igang med en engelsk sproget affiliate hjemmeside.