Vi er Adfinder

Først og fremmest tusind tak for, at du bruger Adfinder. Her kan du læse mere om hvem vi er, og hvorfor vi har startet Adfinder.

Hvad er Adfinder?

Adfinder er en service, hvor du som bruger kan søge efter en hvilken som helst webshop, hjemmeside, virksomhed mv. for at se, om de er medlem af et affiliate netværk. Dette hjælper dig til:

[eltd_list_ordered]

  1. Finde ud af om en given webshop, hjemmeside, virksomhed e.l. er medlem af et affiliate netværk.
  2. Finde nye annoncører som er relevante for din hjemmeside ved at bruge vores kategori sortering.
  3. Finde ud hvilket affiliate netværk som giver den højeste provision for en given annoncør, så du kan øge din omsætning.

[/eltd_list_ordered]

Lige nu kan du bruge Adfinder til at søge blandt mere end 1.500 kampagner fra følgende 6 affiliate netværk: Adservice, Partner Ads, Adtraction, Digital Advisor, Awin og Webgains.

Vores mål er, at du skal kunne søge blandt alle danske samt de største internationale affiliate netværk.

Vores historie

Adfinder er startet af Jonathan og Lasse, som til daglig arbejder med affiliate markedsføring.

Vi har via vores arbejde utallige gange stået i en situation, hvor vi gerne vil vide, om en given hjemmeside var medlem af et affiliate netværk. Hvortil vi var nødt til at gå alle affiliate netværk igennem for at se om hjemmesiden var medlem hos en af affiliate netværkene.

En meget tidskrævende proces.

Dette vil vi gerne undgå. Derfor besluttede vi os i vinteren 2016 for at lave Adfinder.

Det har været en længere proces at få startet Adfinder op, men i dag står den klar. Så du som affiliate marketers kan bruge den – og forhåbentlig spare masser af tid og øge din indtjening.

Mød teamet

Vi er to som står bag Adfinder, hhv. Jonathan og Lasse.

Vi har kendt hinanden siden gymnasiet og startede vores eventyr ind i affiliate verdenen i gymnasietiden. I dag er vi fælles ejer af virksomheden HL Online, hvorfra vi arbejder med vores mange forskellige affiliate hjemmesider.

Om-adfinder

Jonathan har en blog om online marketing, som især omhandler SEO og WordPress. Du kan også læse Lasses blog om online markedsføring med fokus på affiliate marketing og SEO.