Anmeldelse af affiliate netværk

Anmeldelse affiliate netværk

For at tjene penge på at lave affiliate marketing, skal du blive partner hos et affiliate netværk. Et affiliate netværk skaber kontakten mellem dig og annoncøren, så du kan tjene penge på at henvise folk til annoncørens produkter.

Men der findes efterhånden så mange affiliate netværk, at det kan være svært at finde ud af, hvilken én som du skal vælge.

Derfor har vi her lavet en anmeldelse af de største danske affiliate netværk, så du kan vælge en, som du ved der ikke opstår problemer med. Affiliate netværkene er rangeret ud fra 1-5, hvor 5 er det bedste.

Husk: Du kan på vores forside søge efter en vilkårlig hjemmeside (f.eks. Saxo) og se, hvilke affiliate netværk som har den hjemmeside som partner. Prøv det her.

1. Partner Ads

Partner-AdsKarakter: 5 ud af 5

Vinderen af denne anmeldelse er Partner-Ads, hvilket der er flere grunde til. For det første har de et utrolig stort udvalg af affiliate programmer inde for alle kategorier. Men vigtigst af alt, så er der aldrig problemer med udbetalingen hos Partner-Ads (hvilket der godt kan være hos nogle af de andre netværk). Derudover har de et brugervenligt interface samt en virkelig god support.

Opret en konto hos Partner-Ads

2. Adservice

Karakter: 5 ud af 5

På 2. pladsen kommer Adservice. En stor fordel ved Adservice er, at de har de store virksomheder (som f.eks. Viaplay, Fullrate, Telia mv.), som du ikke kan finde hos Partner-Ads. Til gengæld finder du ikke et ligeså stort antal affiliate programmer som hos Partner-Ads, selvom deres udvalg stadig er imponerende. Ligesom Partner-Ads, har Adservice et godt interface samt god support.

Opret en konto hos Adservice

3. Adtraction

AdtractionKarakter: 4 ud af 5

På tredjepladsen finder vi Adtraction. De har ikke ligeså mange programmer som Partner-Ads og Adservice, men til gengæld har de mange spændende programmer. En stor fordel ved Adtraction er desuden, at de har programmer for rigtig mange forskellige lande (lige fra Sverige til Slovakiet), hvilket kan være relevant, hvis du har udenlandske affiliate hjemmesider.

Opret en konto hos Adtraction

4. Digital Advisor

Digital AdvisorKarakter: 4 ud af 5

Så er vi kommet til fjerdepladsen, hvor vi finder Digital Advisor. Digital Advisor minder på mange måder om Adservice. De har mange af de samme typer programmer (som f.eks. inde for låne-, bredbånd-, mobilbranchen mv.). Dog er deres udvalg af kampagner ikke helt ligeså godt som Adservice, og derudover er deres interface ikke helt ligeså brugervenligt, hvorfor de ender på karakteren 4.

Opret en konto hos Digital Advisor

5. Webgains

WebGainsKarakter: 4 ud 5

Webgains finder vi på en femteplads på denne liste. Webgains har mange spændende kampagner, som du ikke finder hos de øvrige netværk (de har især mange webshops). Men det der trækker Webgains væsentligt ned er deres interface. Det er besværligt at oprette affiliate links og generelt finde rundt i deres interface. Men kan du vænne dig til det, er det et ganske udmærket netværk.

Opret en konto hos Webgains

6. Tradedoubler

TradedoublerKarakter: 3 ud af 5

Tradedoubler har mange rigtige gode programmer, som du ikke kan finde hos nogen af de andre affiliate netværk. Dét der dog trækker Tradedoubler langt ned er deres support. Det er nærmest umuligt at komme i kontakt med Tradedoubler, hvilket kan være meget frustrerende i mange tilfælde. Men derudover kommer betalingen altid til tiden, og de har et ganske brugervenligt interface.

Opret en konto hos Tradedoubler

Hvilket affiliate netværk skal du vælge?

Selvom f.eks. Tradedoubler ender på en sjetteplads, så betyder det ikke, at du ikke skal bruge Tradedoubler. Det kan være, at Tradedoubler lige har de kampagner som er relevante for din hjemmeside. Derfor er det en god ide at oprette dig hos de forskellige netværk (det er gratis) for at danne dig et overblik deres kampagner og deres interface.

.. eller alternativt søge efter relevante hjemmesider på vores forside for at finde ud af, hvilke affiliate netværk som har dine ønskede hjemmesider som kampagner.

Det var vores anmeldelse af de største danske affiliate netværk. Mener du, at der mangler et netværk på listen eller har du et spørgsmål, så skriv det endelig nede i kommentarfeltet.

No Comments

Post a Comment