Anmeldelse af affiliate netværk

For at tjene penge på at lave affiliate marketing, skal du blive partner hos et affiliate netværk. Et affiliate netværk skaber kontakten mellem dig og annoncøren, så du kan tjene penge på at henvise folk til annoncørens produkter.

Men der findes efterhånden så mange affiliate netværk, at det kan være svært at finde ud af, hvilken én som du skal vælge.

Derfor har vi her lavet en anmeldelse af de største danske affiliate netværk, så du kan vælge en, som du ved der ikke opstår problemer med. Affiliate netværkene er rangeret ud fra 1-5, hvor 5 er det bedste.

Husk: Du kan på vores forside søge efter en vilkårlig hjemmeside (f.eks. Saxo) og se, hvilke affiliate netværk som har den hjemmeside som partner. Prøv det her.

1. Partner Ads

Partner-AdsKarakter: 5 ud af 5

Vinderen af denne anmeldelse er Partner-Ads, hvilket der er flere grunde til. For det første har de et utrolig stort udvalg af affiliate programmer inde for alle kategorier. Men vigtigst af alt, så er der aldrig problemer med udbetalingen hos Partner-Ads (hvilket der godt kan være hos nogle af de andre netværk). Derudover har de et brugervenligt interface samt en virkelig god support.

Opret en konto hos Partner-Ads

2. Adservice

Adservice affiliateKarakter: 5 ud af 5

På 2. pladsen kommer Adservice. En stor fordel ved Adservice er, at de har de store virksomheder (som f.eks. Viaplay, Fullrate, Telia mv.), som du ikke kan finde hos Partner-Ads. Til gengæld finder du ikke et ligeså stort antal affiliate programmer som hos Partner-Ads, selvom deres udvalg stadig er imponerende. Ligesom Partner-Ads, har Adservice et godt interface samt god support.

Opret en konto hos Adservice

3. Tradedoubler

TradedoublerKarakter: 5 ud af 5

På tredjepladsen finder vi Tradedoubler. Det gode ved Tradedoubler er, at de har rigtig mange gode programmer, som du ikke kan finde hos nogen af de andre affiliate netværk. Derudover er der aldrig problemer med udbetalingen. Dét der dog trækker Tradedoubler en smule ned ift. Partner-Ads og Adservice er, at deres support kan være en smule svære at få fat i. Men udover det er det et rigtig godt affiliate netværk med et brugervenligt interface.

Opret en konto hos Tradedoubler

4. Adtraction

AdtractionKarakter: 4 ud af 5

På en fjerdeplads finder vi Adtraction. De har ikke ligeså mange programmer som ovenstående, men til gengæld har de mange spændende programmer. En stor fordel ved Adtraction er desuden, at de har programmer for rigtig mange forskellige lande (lige fra Sverige til Slovakiet), hvilket kan være relevant, hvis du har udenlandske affiliate hjemmesider.

Opret en konto hos Adtraction

5. Digital Advisor

Digital AdvisorKarakter: 4 ud af 5

Så er vi kommet til femtepladsen, hvor vi finder Digital Advisor. Digital Advisor minder på mange måder om Adservice. De har mange af de samme typer programmer (som f.eks. inde for låne-, bredbånd-, mobilbranchen mv.). Dog er deres udvalg af kampagner ikke helt ligeså godt som Adservice, og derudover er deres interface ikke helt ligeså brugervenligt, hvorfor de ender på karakteren 4.

Opret en konto hos Digital Advisor

5. Salestring

SalestringKarakter: 4 ud af 5

På en sjetteplads finder vi Salestring. Salestring har ikke så mange kampagner, men dem de har er ret interessante. F.eks. har de Coolshop, Samlino, Primo Tours mv.  Deres interface er nemt at bruge. Den eneste grund til, at de ikke får karakteren 5 er, at deres udvalg af kampagner ikke er helt ligeså imponerende som de bedste netværk. Men derudover er der ikke en finger at sætte på dem.

Opret en konto hos Salestring

6. Webgains

WebGainsKarakter: 4 ud 5

Webgains finder vi på en sjetteplads på denne liste. Webgains har en del spændende kampagner, som du ikke finder hos de øvrige netværk (de har især mange spændende webshops). Men det der trækker Webgains ned er deres interface. Som førstegangsbruger kan det være besværligt at oprette affiliate links og generelt finde rundt i deres interface. Men når du først har vænnet dig til det, er det et rigtig fint affiliate netværk.

Opret en konto hos Webgains

Hvilket affiliate netværk skal du vælge?

Selvom f.eks. Tradedoubler ender på en sjetteplads, så betyder det ikke, at du ikke skal bruge Tradedoubler. Det kan være, at Tradedoubler lige har de kampagner som er relevante for din hjemmeside. Derfor er det en god ide at oprette dig hos de forskellige netværk (det er gratis) for at danne dig et overblik deres kampagner og deres interface.

.. eller alternativt søge efter relevante hjemmesider på vores forside for at finde ud af, hvilke affiliate netværk som har dine ønskede hjemmesider som kampagner.

Det var vores anmeldelse af de største danske affiliate netværk. Mener du, at der mangler et netværk på listen eller har du et spørgsmål, så skriv det endelig nede i kommentarfeltet.