Affiliate marketing er en fantastisk måde at tjene penge på, mange omtaler det som passiv indkomst og ja det kan det blive for, men før det bliver passivt kræver det at man lægger en del timers arbejde i det. Stadig er det kun noget jeg kan anbefale dig at komme i gang med, da det giver dig et fleksibelt arbejdsliv.

Hvis man virkelig vil mestre affiliate marketing skal man være en slags “jack of all trades” i marketing verdenen. Du skal kunne lidt af hvert: lave en kanal (fx en hjemmeside), SEO (søgemaskineoptimering), Content marketing, email markedsføring og gerne mere.

MEN, som ny affiliate skal man jo starte et sted, så hvorfor ikke lære affiliate marketing med et online kursus i… ja du gættede det …affiliate marketing.

Lær affiliate marketing

Der er flere rigtig gode kurser om affiliate marketing, så hvordan vælger du hvilket du skal benytte dig af? Det skal du ikke tænke over, for her anbefaler vi de 2 bedste affiliate marketing kurser på dansk.

Psst… du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores blog, hvor vi giver dig små tips og tricks, samt viden om basale ting.

GoLearn – Det store kursus i affiliate marketing

Måske kender du allerede GoLearn? Hvis ikke, så er det med så får ord som muligt, en online kursus platform der laver kurser i online markedsføring med nogle af landets bedste eksperter. Vil du blive dygtig til noget indenfor online markedsføring, så er det her du bliver det!

De har også lavet et online kursus i affiliate marketing med Casper Schneidereit. Det er et kursus der tager dig fra grønskoling til succesfuld affiliate, hvis du altså ligger timerne i projektet. Casper har på toppen drevet omkring 80 affiliate sider, levet af det og siddet på den anden side af bordet som annoncør.

Kurset er 4 timer langt (ingen tid når man tænker på hvad man får ud af det), delt op i 26 videoer af max. 15 min. så det er meget overskueligt at lære noget fra hver video man ser. Du kan evt. se hele indholdsfortegnelsen over kurset og de gratis videoer der er til rådighed (3 stk.) for at se om du lære noget af det du forventer.

Yderligere får du hos GoLearn mulighed for at stille spørgsmål til underviseren og certificering på at du har gennemført kurset. 1 måned koster 299 kr. ekskl. moms og det er ikke meget hvis du om 3 måneder sidder med en månedlig affiliate indtægt på 1.000 kr. På en måned kan du sagtens tage kurset flere gange!

Desuden kan det være en idé for dig også at tage nogle af de andre kurser i fx SEO, Copywriting, WordPress og Linkbuilding med eksperter som Thomas Rosenstand, Benny Grandahl, Dennis Mathiasen og Henrik Bondtofte. Alt sammen ultra relevant for dig der vil have succes med affiliate marketing, og det bedste af det hele det koster stadig kun 299 kr./md. uanset hvor mange kurser du tager, og fik jeg nævnt der er 30 dages tilfredshedgaranti?

Tilmelder du dig via vores link, får vi en lille kommission. Vi vil blive glade hvis du gør det, da det giver os mulighed for at drive siden.

NemProgrammering – Tjen penge online med affiliate marketing

Alternativt kan du købe et dansk affiliate marketing kursus hos NemProgrammering. NemProgrammering er også en online kursus platform, men har spredt sig lidt videre end online marketing og tilbyder også kurser i programmeringssprog og Adobe programmer.

Forskellen på GoLearns kursus og NemProgrammerings kursus, er at du her kun skal betale 1 beløb 1 gang på 299 kr. og så har du adgang til affiliate kurset for evigt. Du får 4 timers undervisning (se indholdsfortegnelse) fordelt på 22 videoer af max. 23 minutter, kursusbevis og mulighed for at stille spørgsmål (som bliver besvaret).

Det er et godt grundlæggende affiliate marketing kursus, der giver en god forståelse for emnet og hvad der skal til for at få succes. Underviseren er Thomas Iversen der selv har arbejdet med affiliate markeing siden 2011 og er grundlægger af NemProgrammering der udbyder kurset.

Ulempen her er at du ikke får adgang til andre relevante kurser uden at betale dig fra det, fordelen er at du har adgang til kurset for evigt til et engangsbeløb på 299 kr. og altid kan vende tilbage.

Tilmelder du dig via vores link, får vi en lille kommission. Vi vil blive glade hvis du gør det, da det giver os mulighed for at drive siden.

Hvad skal du kunne som affiliate/publisher?

En ting er at lære om affiliate marketing med et af ovennævnte kurser, men ror at få succes med affiliate marketing er der nogle ting du bare skal kunne el. lære udover. De ovennævnte kursusplatforme giver dig mulighed for at lære disse ting med deres udvalg af kurser. Så hvad er det du skal kunne?

  • Lave din egen hjemmeside (vælg WordPress) – Det er den nemmeste kanal at komme igang med.
  • Søgemaskineoptimering – Skal du kunne for få besøgende på din hjemmeside.
  • Linkbuilding – En disciplin inden for SEO der bare er vigtig, om man kan lide det eller ej.